zondag 11 oktober 2009

Beestjesmeeting

En hier zijn we dan weer. Begin september, de 5de om precies te zijn, vertrokken we net voor de middag richting Blankenberge om beestjes te gaan zien in het Sea-Life Centre en het Serpentarium.


Met ons kleine groepje bestaande uit Steven, Valerie, Ayla, Nina, Aafje en the reporter himself gaven we eerst wat voedsel aan onze hongerige magen voor we ons overleverden aan de zeecreaturen.

In het Sea-Life Centre vertelde een verschrikkelijk creepy kerel ons over seks en dergelijke. Steven kon dit allemaal niet meer zo goed aanhoren en sprong in de tank met haaien (en werd dan natuurlijk ook verslonden door een grote geblokte Witte). Eens we genoeg hadden van de waterdieren verplaatsten we ons naar de "creepy" dieren. Het Serpentarium met andere woorden dus. Niet iedereen heeft evenveel genoten van deze ervaring, vooral dan Aafje in het bijzonder die niet zo'n grote fan is van spinnen en co. Gelukkig waren die dingen niet al te groot en waren ze perfect te verbergen onder onze lange jassen.Na de beestjes een halve attack bezorgd te hebben door onze passage, rezen de plannen om de winkelstraat van Blankenberge dan ook maar onveilig te maken. Valerie heeft een mooie aankoop gedaan, een muziekdoosje dat "Für Elise" speelt als je aan het hendeltje draait. In combinatie met onze teergeliefde Sado levert dat toch wel een prachtscene om in een horrormovie te verwerken...

Eens terug in het Gentse werden we ontvangen door ons Hoofd van de Veiligheidsdienst, Dino, in onberispelijk uniform (samen met een voorraad alcohol). En op naar het ICC voor de tweede keer!

Daar is ons klein groepje toch wel uitgegroeid tot een serieuze bende van een goeie 20 man. Gezelligheid was troef (en vergeet de drank natuurlijk niet)!

Na een tijdje werd onze Yomi weer wat handtastelijk, wat ik in levende lijve heb mogen ondervinden. Steven kon het natuurlijk weer niet laten om van het moment te profiteren en zijn hoofd onder mijn jas te stoppen. Wat ik hem dan mooi terugbetaald heb met een fles in zijn aars!
Verder had Steven plotseling toch wel enorm veel zin om te zingen (gelukkig was een camera in de buurt).


Tegen het einde van de avond sloeg de pyromanie weer toe en Steven (God! deze meeting draait precies gelijk alleen maar rond hem!) probeerde een vuurtje te stoken. Jammer genoeg slaagde hij daar niet in. Iets van een te korte lont ofzo voor zover ik het goed begrepen heb. Loki daarentegen kreeg een mooi vuurtje aan de praat...

In ieder geval was het weer een fantastische dag en avond! Waarschijnlijk ook één van de laatste outdoordrinks van het jaar.

Tot de volgende meeting zou ik zo zeggen!

Cheers!
(vh)

P.S.: ondertussen zullen jullie het wel al kunnen raden, inderdaad: voor meer foto's klik op de link (http://picasaweb.google.be/vaimhull/_Vlaanderen_BeestjesMeeting#)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten