zondag 31 mei 2009

_Vlaanderen_ Doopmeeting

Donderdag 21 mei was het dan zover: de eerste meeting (of doopmeeting) van de gloednieuwe cult _Vlaanderen_ was een feit! Rond 19u-19u30 verzamelden we met iedereen aan het St-Pietersstation om dan samen richting de plaats der onheils te gaan waar dit gebeuren zich zou voltrekken.


De aanwezigen waren natuurlijk de owner Steven (Gothic_Erotic), co-owner Aafje (maanmeisje) en de verslaggevende PR-manager Vaim. Daarnaast waren nog aanwezig: Dino (Carnivore1972), Jens (fallen_angel_88), Sara (LadyScarlet1), Wouter (shinjitsu), Valerie/Sado (Sado_Erotique), Joep (TheSurvivor) en nog een kerel genaamd Leslie die niet op VF zit maar drank mee had...

Eens ter plaatse begon Dino al met het uitdelen van zijn 'aperitiefkes', wat simpelweg een halve beker Wodka met een beetje Cola erop was XD
Ook Wouter kreeg zo'n bekertje in zijn pollekes geduwd en dronk het gezwind uit zonder echt te beseffen dat er veel alcohol in zat. Ondertussen had ik mijn 'Violet'-jenever bovengehaald of zoals iedereen zei 'vloeibare snoepen', die was bewonderenswaardig snel verdwenen in de magen van onze jonge dames.

Dan kwam Nympha (living_dead_one) plots uit de bosjes opdagen na een lange zoektocht naar onze schuilplaats en toen waren we compleet (en kon het echte werk beginnen XD). Aafje sneed op dat moment haar overheerlijke taart (met cultlogo) aan en verdeelde de monsterlijke stukken onder ons.
Tegen dan moesten de venten in ons gezelschap al regelmatig eens water gaan aflaten, er ontstonden dan ook ware (roep)gevechten van wie welke boom was. Wouter en Valerie hadden de whisky ontdekt en Wouter eigende zich een groot glas (en eigenlijk de hele fles) toe. Het was duidelijk dat Wouter een beetje bedronken was toen hij zijn schoenmaat begon te zoeken in zijn schoenen, bijna al huppelend meeliep met Nympha om een toilet voor haar te zoeken, vrouwenkleren (onder de vorm van de trui van Nympha) aandeed en nogal mottige bekken trok.


Veel meisjes in ons gezelschap moesten naar het toilet, dus trokken ze allemaal samen naar het kot van Valerie. Toen Wouter dat hoorde riep hij onmiddellijk heel enthousiast "Ik ga mee!!!" Waarna de vrouwen hem heel gewillig bestastten.

Terwijl ze weg waren, kreeg Steven enorm veel zin om het enorme beeld midden in het park te beklimmen. Eens aan de voet van het beeld kwamen we tot de conclusie dat er een vijvertje rond lag en zoals Steven het zo mooi stelde: "Het beeld staat te nat, dan heb ik er ook geen zin meer in!" Dus verhuisden we dan maar naar het beeld dichter bij onze picknickspot. Een bronzen vent en twee bronzen vrouwen met nauwelijks kleren aan zaten wellustig op ons te wachten. Iets waar ze achteraf waarschijnlijk spijt van gehad hebben.
Steven begon direct één van de beeld en te dryhumpen en was er blijkbaar heel trots over. Hij had er hierna nog niet genoeg van en liet zich nog eens in zijn kont nemen door de dichtsbijzijnde boom. Waar een beetje vanillejenever allemaal niet goed voor is. Later op de avond heb ik dan ook van Steven zijn fles mogen proeven XD
Eens het vrouwelijk gezelschap terug was beterde het niet. Ze keken eerst enorm vreemd toen ze Steven en ik een rondje rond het park zagen lopen. Daarna kwam de staff op het geniale idee om een staff-foto te maken op de schoten van de 3 beelden. Het was niet bewust op dat moment, maar automatisch gingen we bij de beelden zitten met de naam die het dichtst bij onze talenten liggen. Steven boven 'Force', Aafje boven 'Beauté' en ik boven 'Sagesse' :D. Dino haalde de onozele stunt uit die Steven en hemzelf de grond op trokken. Mijn hart stond eventjes stil want mijn camera was in de val betrokken. Maar Steven sprong direct recht en wist iedereen onmiddellijk gerust te stellen: "De jenever is ok!"
Na de maar blijvend durende fotoshoot op, naast, achter,... de beelden met Nympha, de staff,... besloot Valerie dan maar richting haar kot te gaan. Heel de bende is meegegaan na een mooie groepsfoto op - je raad het nooit - jawel, de beelden opnieuw.


Om de meeting helemaal af te sluiten zijn we dan met de rest van de bende nog afgezakt naar 't Genoegen in de Overpoort waar John ons maar al te graag zag komen. Daar dronken we nog een pint of een whisky of een cola (voor de plooiers onder ons) of gewoon nog iets anders. Op het laatste waren we nog met 3: Steven, Jens en ik. Toen we genoeg hadden van zitten drinken in 't Genoegen, gingen Steven en ik richting Citadelpark omdat hij daar nog de watervalletjes wou beklimmen. Het was toen ongeveer 4u30 in de morgen. Jens zag het klaarblijkelijk niet meer zitten en haakte dus dan ook af. Na enkele foute en vreemde momenten geraakten we op de grotten, van daaruit konden we over alles kijken wat gebeurde rond de vijver. Gelukkig, zo voelden we ons ten minste een beetje op ons gemak. Na nog een biertje gedronken te hebben, voelde Steven zich dapper genoeg om het beeld op de watervalrotsen te beklimmen en nog een stevige beurt te geven als afsluiter van een fantastische meeting.


Alle aanwezigen zijn het bij mijn weten eens, het was één van de beste meetings ooit en zo mogen er nog veel volgen! En alle afwezigen hadden natuurlijk ongelijk ;)

Tot een volgende!

Cheers!

Vaim


P.S.: Wie meer foto's wil zien (want dit zijn ze niet allemaal), klik op deze link: http://picasaweb.google.be/vaimhull/_Vlaanderen_Doopmeeting

Geen opmerkingen:

Een reactie posten